2012/09/02

Snapshots från veckan som varit

Dagarna går rätt fort här borta i Pune. Vi går i skolan mån-lör och hinner inte mycket mer än att äta och sova på fritiden. Eller ja, det är fortfarande väldigt mycket nya intryck som tröttar huvudet men det blir bättre och bättre! Här kommer lite bilder från veckan som varit:

Måndagens studiebesök på SOS Balgramms barnby här i Pune. Barnen var superfascinerade av oss och särskilt våra kameror. Här sitter jag och några andra tjejer och försöker prata med några av barnen, inte det lättaste när de har myror i benen allihop!

 På väg in i Mumbai, storstadens utbredning var väldigt tydlig och våtmarker och slumbostäder blandades med höghus. Det är likadant i Pune som tydligen har växt otroligt mycket på de senaste tio åren. Lite sorgligt tycker jag eftersom många indier berättar att staden håller på att förlora all sin forna charm.

Pune har ju ett av Indiens största fjärilsbestånd och vissa av arterna är galet stora - och fina förstås! Hoppas bara inte de försvinner när betongen tar över.

Imorgon drar en ny vecka igång och vi i min lägenhet ska tillbringa hela veckan på Mukhtangan, ett behandlingshem för drog- och alkoholmissbrukare. Det ska bli spännande att få jämföra behandlingsmetoder och teorier med de erfarenheter vi har med oss från Sverige!

Tata som vi så klatschigt säger härborta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar