2010/09/24

Music & Lyrics


Maja och jag på Storsjöyran 2010

Har precis haft en utomordentligt trevlig musikafton med en trevlig prick. Kvällen började med Idol och avslutades med sång och gitarrspel. Tummen upp för såna kvällar!
Idag har varit en skön dag i övrigt. Suttit länge i skolan och pluggat, vi har äntligen gjort klart vårat grupparbete så nu väntar bara redovisningen på tisdag. Dessutom har jag gjort klart en av de individuella inlämningsuppgifterna. Det betyder alltså att det är individuell reflektion över grupparbetet samt själva salstentan kvar på den här kursen.
I eftermiddags var jag dessutom på Stortorget och manifestationen mot rasism och Sverigedemokraterna (?). Tyvärr regnade det alldeles för mycket och jag var dåligt klädd så jag var tvungen att gå hem mitt i eftersom jag var genomvåt. Jag vill inte riskera att bli dunderförkyld igen nu när jag nästan är helt frisk!
Nu ska jag kika lite mer på TV innan det är dags för sängen. Imorrn väntar plugg, lite shopping och förhoppningsvis en efterlängtad utekväll med gänget. Hoppas hoppas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar